Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Стъклопакети Печат Е-мейл
В повечето случаи съвременното остъкляване на прозорците от алуминий или PVC представлява комбинация от две стъкла с еднаква (в някои по-редки случаи и различна) дебелина, между които съществува пространство от около 16 мм, въздухът в което е херметизиран. По желание това пространство може да се запълни с газ (аргон), който да повиши степента на изолация. Стъклопакетът се комплектова с алуминиеви дистанционери и е кантиран отвън с различни полимерни материали. Стандартната обща дебелина на стъклопакетите е 24 мм, като дебелината на всяко стъкло поотделно е 4 мм, а на дистанционера 16 мм. Възможно е и изработването на стъклопакети с по-дебели стъкла и с по-голяма обща дебелина в зависимост от нуждите. Степента на топлоизолация зависи от вида на стъклото, неговата дебелина, разстоянието между стъклата и вида на газа между тях. Представените стъклопакети са някои от най-често изработваните. Разнообразието при изпълнението е голямо и зависи от конкретното изискване на клиентите.
 Бяло/Бяло – дебелина 4+16+4 – най-често изработваният вид стъклопакет
 Бяло/Бяло – дебелина 4+16+6 – използва се при по-големи като размери стъклопакети, при такива, предназначени за по-висока надморска височина, както и при нуждата от по-висока степен на шумоизолация (до 34 db).

 

Бяло/Нискоемисионно – дебелина 4+16+4 – стъклопакет с повишена степен на топлоизолация Ксп=1,7 (при добавяне на аргон коефициентът се променя на Ксп=1,5).

 Бяло/Зелено – дебелина 4+16+4 – тониран стъклопакет за отразяване на ултравиолетовите лъчи.
 Бяло/Синьо – дебелина 4+16+4 – тониран стъклопакет за отразяване на ултравиолетови лъчи.
 Бяло/Кафяво – дебелина 4+16+4 – тониран стъклопакет за отразяване на ултравиолетови лъчи.
 Бяло/Стопсол – дебелина 4+16+4 – не позволява да се вижда отвън интериорът в дома.
 

valid xhtml valid css