Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Алуминиеви врати и прозорци Съвети след покупка
Съвети след покупка на дограма Печат Е-мейл
СЛЕД ПОКУПКА НА PVC ДОГРАМА ИЛИ АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА. ПОДДРЪЖКА

- Съвети за първоначално почистване на дограмата

При монтажа на дограмата, върху нея може да попадне мазилка, цимент и др. След завършване на монтажа, трябва много внимателно да ги отстраните с вода или с някакъв домакински почистващ препарат /малко количество/, за да не се наруши уплътнението и повърхността на дограмата.

- Проветряване на помещенията с PVC дограма или алуминиева дограма
Прозорците и вратите, произведени и монтирани от нас, се затварят много плътно – осигуряват отлична термозащита и спестяват разходи за отопление. За да съхраните здравословен климат в помещението, е необходимо да проветрявате няколко пъти на ден, дори и през зимата /когато стените и мебелите са затоплени, няма да загубите много от топлината на помещението при редовно проветряване/. Препоръчваме Ви всяка сутрин да проветрявате от 10 до 20 минути. През деня проветрявайте няколко пъти за по 5 минути.

- Съвети за почистване на PVC дограма или алуминиева дограма
Не употребявайте за почистване груби и агресивни почистващи вещества или такива, съдържащи ацетон, защото ще нарушите уплътнението и повърхността на дограмата. Препоръчваме да почиствате Вашата PVC дограма с PVC-почистващ препарат. Освен това трябва поне веднъж годишно да капвате по 1 капка масло в обкова /елементите, които отварят и затварят дограмата/, за да може тя да се отваря и затваря безпроблемно.

Ако спазвате тези съвети ще се радвате дълги години на Вашата PVC дограма или алуминиева дограма.
 

valid xhtml valid css