Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Партньори
Партньори Печат Е-мейл

Политиката на “Астрейд Къмпани” е ориентирана към предлагането на висококачествена продукция. Затова нашата фирма използва материали на водещи производители в областта. Всички наши партньори се характеризират с :

• Заслужена висока репутация
• Стабилни дългогодишни позиции на пазара
Индивидуален подход
• Систематичен подход при развитие и непрекъснато тестване на продукцията
• Наличие на високи технологии, позволяващи изпълнение и на най-сложните архитектурни решения

 

 

 Системите на Weiss Profil са профили с европейски облик, създадени по последните австрийски технологии. Тяхното качество се следи от модерна съвременна лаборатория, оборудвана с прецизни измервателни уреди. Профилите имат необходимите сертификати за контрол на качеството по ISO 9001 и са удостоени със златен медал от изложението на Пловдивския панаир 2005 г. PVC - профилите са изработени от висококачествени материали по специална формула, съобразена с климатичните условия. Отлична топлоизолация от К 1,6W/m2 до К1,5W/m2 От коефицента на топлопреминаване се определя способността на дограмата да превежда топлина или големината на топлинните загуби - нещо, от което до голяма степен зависят сметките ни за отопление. Колкото по-малък е този коефициент, толкова по-малко ще бъдат загубите на топлина през прозореца.

 

 

 

Фирма „Хендел” ООД е специализирана в търговията с PVC и алуминиеви профили, аксесоари и консумативи за производството на алуминиева и PVC дограма, машини, съоръжения, инструменти, парапетни конструкции и много други. За периода на дейността си „Хендел” ООД е обогатила продуктовата си гама до мащаби, позволяващи задоволяването на целия работен процес за изработка на прозоречни конструкции от PVC и алуминиеви профили, парапетни конструкции и др. Компанията е регистрирана през 1999г.

 

 

 

Олдекс ООД е българска ,търговска фирма специализирана в продажбата на външни винилни изолации /сайдинг/, вътрешни PVC облицовки /ламперии/, алуминиеви профили и аксесоари за рекламната и мебелната индустрия.

 

 

 

Вестал ООД е едно от водещите фирми за производство на дограма в България. През последните години се наложи като коректен и качествен производител.

 

 

 

„Техно-енерджи” ООД е официален представител за България на вертикални платформени системи, подемници за хора с увреждания на австрийската фирма Servelift GmbH, с което разширява обхвата на дейността си, съобразно динамичното развитие на пазара и нуждите на същия от подобни висококачествени съоръжения. Servelift GmbH е основана през 1989 г., като фирма занимаваща се с машиностроене.

 

 

 

Гласформ е производител на дистанционери за изработване на стъклопакети .

 

 

 

 

Фирма "Вестал 2002"  ООД е фирма с традиции в производството на алуминиев ъгъл за шпакловка, алуминиев ъгъл с мрежа, дистанционер за производство на стъклопакет и други изделия за строителния пазар.

 

 

 

 

КАМАКС” ООД е българо-чешка фирма, основана през 1994 г., с една конкретна цел: производство и продажба слънцезащитни продукти. Започвайки с венецианските алуминиеви щори, днес фирмата произвежда една богата гама от над 10 продукта в 46 модела.

 

 

  

Паркетен Свят предлага голямо разнообразие от естесвен и ламинирам паркет.

 

 

 

Фирма Естет Груп има 15-годишен опит в сферата на производството, продажбата, търговията, дистрибуцията, монтажа, гаранционното и след гаранционно обслужване на масивен паркет, паркет тип дюшеме, трислоен масивен паркет, первази масив, стълби и е сред водещите фирми в този бранш.Фирмата работи с голямо разнообразие от паркети от дървесина от различни части на света - Европа, Азия, Африка и Канада. Качеството на дървесината и прецизната изработка на паркета Ви гарантират дълги години на красота и уют.Фирмата предлага и богата гама интериорни врати.

 

 

 „Евростилл” ООД е българска компания, правоприемник на създадената през  1992 година в гр.Кюстендил ЕТ „Генчо Данчев“. Днес фирма „Евростилл” ООД е утвърден производител и доставчик на интериорни врати,  PVC и алуминиева дограма, окачени фасади, керамични фасади стъклени врати и витрини, парапети, както и фасади от тиково дърво за големи строителни инвеститори на знакови обекти. Продукцията се реализира успешно не само в България, но и в Чехия и Македония.

 

 

 Мебели „Канор” е запазена марка, с която искаме да дадем нашето уверение и гаранции за това, че правим възможна грижата за клиента.

 

 

 „ПОКРИВНИ КОНСТРУКЦИИООД е водещ производител в България на метални керемиди със защитен микро филм. Търговската ни дейност включва продажба и монтаж.

 

 

 

 ТОП ХАУС” ООД е на българския пазар от 1999 г. Първоначално фирмата се занимава с изработването на метални конструкции, като основен предмет на дейност. През 2006 г. ТОП ХАУС разширява производствената си база и започва да произвежда многофункционални контейнери, сглобяеми къщи, кабини, гаражи, халета и други. За периода на нейното съществуване се наложи като коректен партньор на стотици фирми, с които е работила, спазвайки кратки срокове на изработка, без това да рефлектира върху качеството.

 

 

valid xhtml valid css