Новини

Аstrade Company откри втори луксозен шоурум на Бул. България № 60В . Клиентите ни могат да се насладят на богата гама врати, прозорци, ламинирани и естествени паркети, щори, покриви, сайдинг, мрежи против насекоми.

тел. : 0893 49 09 49 ; 0888 12 17 09 ;  e-mail : info@astcom.eu

Home Алуминиеви врати и прозорци Съвети преди покупка
Съвети преди покупка на дограма Печат Е-мейл

- Избор на PVC дограма
Изборът на дограма е сложен процес, при който нашите специалисти ще Ви консултират и ще Ви помогнат да вземете най-доброто решение, съобразно Вашите желания и нужди.
PVC дограмата е отличен изолатор на температура. Произходът на профилите е първото, с което трябва да се съобразите. Много от потребителите изпитват опасения, че пластмасата старее и пожълтява с времето. Нашият основен партньор и доставчик на полимерни профили – немската фирма “Rehau” – решава този проблем, прилагайки съвременни технологични методи и качествен контрол на всеки един етап от производството – от състава на суровината до екструзията на PVC профили. Технологията, която “Rehau” вече 50 години усъвършенства, гарантира дълъг експлоатационен срок и запазване на външния вид на дограмата във времето. Важно е да се има предвид, че поставянето на качествена дограма е само част от комплексната система от мероприятия, свързани с топлоизолацията.
Полимерната дограма “Rehau”, която “Стройпродукт Крайчев” произвежда, е лишена от всякакви канцерогенни вещества и съставки.

- Избор на Алуминиева дограма
Алуминият е метал, който не се окислява, запазва своите якостни свойства и практически не старее. От друга страна обаче, алуминият е добър проводник на температура, което означава, че за направата на прозорци при нашите климатични условия е желателно, когато става дума за жилище или офис, алуминиевият профил да бъде с термично прекъсване.


- Обков на врати и прозорци
Важна част в планирането на дограмата е нейната отваряемост. Всеки клиент желае, както красив външен вид, така и добра функционалност на своята дограма. Важна характеристика за функционалността на дограмата е възможността за добро проверяване и лесно почистване. Ето защо трябва добре да планирате разпределението на прозорците и вида на тяхното отваряне в жилището или офиса си. Съвременните обкови, които “Стройпродукт Крайчев” прилага при производство на дограмата, позволяват всеки един прозорец да се отваря и в две равнини – комбинация между хоризонтална и вертикална ос, което е несъмнено удобство. Ние Ви съветваме да предвидите поне по едно такова крило за всяко помещение.

Колкото по-големи са площите, на които е разделена дограмата, толкова по-ниска е цената, отнесена към кв. м. Обяснението е много просто. Всеки допълнителен прозорец при разделяне на определена остъклена площ, изисква прилагането на допълнителен материал, допълнително машинно време за неговата обработка, допълнителен труд и аксесоари за неговото монтиране.
Обковът, който “Стройпродукт Крайчев” използва е производство на немската фирма “Roto” – лидер на европейския пазар. Този обков осигурява дълготрайна употреба и сигурност.

- Подготовка на помещението за поставяне на PVC или алуминиева дограма
Има по-специални случаи, когато клиентите изискват поставянето на дограма, където досега не е била предвидена такава. Такива са случаите с разширяване на стаи за сметка на балкони и тераси и други такива. Много важно при тези случаи е да се извърши предварително добра топлоизолация на частта “бивш балкон”. По този начин гарантираме, че ще можете максимално добре да се възползвате от предимствата на нашата дограма, без да имате проблеми.
 

valid xhtml valid css